Saltar al contenido principal
Cursos Hazloposible | hacesfalta.org | solucionesong.org | voluntariadocorporativo.org | Microdonaciones

Fora de Quadre + Contrast

Fora de Quadre
Provincia
Barcelona
Me interesan los temas sobre...
Sobre mí

L’Associació de Periodisme Fora de Quadre (www.foradequadre.org) és un grup de periodistes audiovisuals i professionals d’altres àmbits que comparteixen la idea que el periodisme pot ser una eina molt poderosa de transformació social i tenen un mateix interès en utilitzar-lo per transformar les mancances de la nostra societat.

Creada el gener de 2003, entre els seus projectes més destacats hi ha el Diari de la Pau en les seves edicions de 2003, amb motiu de la segon aguerra d’Iraq. També l’organització del cicle de Cinema i Drets Humans de Lleida en des del 2004 fins al 2010. En el camp audiovisual, té una llarga experiència en la producció de documentals i reportatges en el marc d’actuacions d’EpD.

Treballa en col·laboració amb Contrast (www.contrast.es), un col·lectiu de periodistes dedicat a l’elaboració de projectes comunicatius de carácter social. Els membres de l’associació són professionals del periodisme amb diversos anys d’experiència en premsa, ràdio i audiovisuals.

Contrast es va crear l’any 2010 fruït de l’inquietud d’aquest grup de professionals que trobaven a faltar a les redaccions dels mitjans espais per desenvolupar aquest tipus de treballs periodístics en profunditat i de manera independent.

  • Pots trobar més informació del projecte ‘Després de la Pau’ a:

http://despresdelapau.wordpress.com

También estoy aquí
Documentals 'Després de la pau'

¿Qué cuento?

Total infos creadas
22
Seleccionadas como noticia
7
Comentarios a noticias
1

Comentarios realizados

18/10/12 18:54Víctima y verdugo, puerta a puerta

Gracias Bea, por tu comentario. Informanos si tu obra se presenta en Barcelona a través del correo info@contrast.es. También miraremos atentamente el documental que nos recomiendas.

Ver más comentarios realizados

Un proyecto de
Canalsolidario.org :: Tú cuentas para cambiar el mundo. Un proyecto de Fundación Hazloposible